Berättelser från Babysits community

När jag flyttade till en ny stad för att plugga var det väldigt svårt för mig att hitta ett extrajobb. Jag hittade då Babysits och upptäckte att det fanns massor av barnvaktsjobb nära där jag bodde. Utan Babysits hade jag aldrig hittat dessa!

Josefine, Karlstad

Med hjälp av Babysits hittade jag och min man vår nuvarande barnvakt. Själva sökandet av barnvakt var väldigt smidig och vi fick snabbt en bra överblick över vilka barnvakter som fanns tillgängliga i vår stad. Det kändes tryggt att kunna sköta all kommunikation på appen innan vi hade hittat vår barnvakt.

Erika, Umeå

Babysits gör det enkelt att kommunicera direkt med föräldrarna och snabbt få en uppfattning om vilka dom är och vad för typ av barnvakt dom är ute efter. Jag tycker framförallt att appen är bra för att hitta föräldrar i närheten som behöver hjälp. Att föräldrarna man arbetat för kan skriva recensioner gör att det blir enklare att hitta nya jobb på sidan!

Rebecka, Borås

Jag älskar att Babysits är så lätt att använda! När vi letade efter en ny barnvakt till vår dotter var det superenkelt att söka på vilka barnvakter som fanns i området, vad de hade för tidigare erfarenhet och vilka dagar i veckan de kunde arbeta.

Charlotta, Malmö