Berättelser från Babysits community

Som ensamstående pappa behövde jag en barnvakt som kunde passa min dotter när jag behöver jobba över på jobbet eller vara med på helgmöten. Först funderade jag på ett skaffa en nanny genom en barnvaktsagentur, vilket visade sig vara både krångligt och dyrt. Dessutom är dessa mer till för långsiktiga lösningar där ett återkommande veckoschema krävs. Så istället hittade jag Babysits, och här har jag kommit i kontakt med flera olika fantastiska barnvakter som har hjälp mig när jag behövt en barnvakt i sista minuten. Så smidigt och enkelt!

Johan, Stockholm

Jag älskar att Babysits är så lätt att använda! När vi letade efter en ny barnvakt till vår dotter var det superenkelt att söka på vilka barnvakter som fanns i området, vad de hade för tidigare erfarenhet och vilka dagar i veckan de kunde arbeta.

Charlotta, Malmö

Det bästa med Babysits är att man själv kan ta kontakt med familjer som behöver hjälp i närheten. Man kan själv välja hur mycket jobb man vill ta på sig, i Göteborg finns det alltid nya familjer som letar efter barnvakt!

Leo, Göteborg

Babysits gör det enkelt att kommunicera direkt med föräldrarna och snabbt få en uppfattning om vilka dom är och vad för typ av barnvakt dom är ute efter. Jag tycker framförallt att appen är bra för att hitta föräldrar i närheten som behöver hjälp. Att föräldrarna man arbetat för kan skriva recensioner gör att det blir enklare att hitta nya jobb på sidan!

Rebecka, Borås