Berättelser från Babysits community

Det bästa med Babysits är att man själv kan ta kontakt med familjer som behöver hjälp i närheten. Man kan själv välja hur mycket jobb man vill ta på sig, i Göteborg finns det alltid nya familjer som letar efter barnvakt!

Leo, Göteborg

Babysits gör det enkelt att kommunicera direkt med föräldrarna och snabbt få en uppfattning om vilka dom är och vad för typ av barnvakt dom är ute efter. Jag tycker framförallt att appen är bra för att hitta föräldrar i närheten som behöver hjälp. Att föräldrarna man arbetat för kan skriva recensioner gör att det blir enklare att hitta nya jobb på sidan!

Rebecka, Borås

Med hjälp av Babysits hittade jag och min man vår nuvarande barnvakt. Själva sökandet av barnvakt var väldigt smidig och vi fick snabbt en bra överblick över vilka barnvakter som fanns tillgängliga i vår stad. Det kändes tryggt att kunna sköta all kommunikation på appen innan vi hade hittat vår barnvakt.

Erika, Umeå

När jag flyttade till en ny stad för att plugga var det väldigt svårt för mig att hitta ett extrajobb. Jag hittade då Babysits och upptäckte att det fanns massor av barnvaktsjobb nära där jag bodde. Utan Babysits hade jag aldrig hittat dessa!

Josefine, Karlstad