Hej, jag är Emmelie!

Hejsan!

Jag behöver dig som är rolig, snäll, pedagogisk, bestämd och ödmjuk som kan ta hand om mina två flickor Thea 3år och Elin 6år när jag ska göra något roligt en fredag- eller lördagskväll.

Jag är ofta ute i sista minuten men försöker planera så gott jag kan, därför förstår jag om du råkar vara upptagen om jag frågar samma dag, och därför kommer jag behöva mer än en person som passar mina flickor, vid olika tillfällen alltså.

Tiderna kan variera men i snitt 6-7 h per tillfälle men kan också bli längre/kortare vissa gånger. Vilken tid du kommer beror på vad jag har planerat för kvällen men ungefär mellan 18 - 21. Jag brukar komma hem 2–3 men kan bli tidigare. Har jag jätteroligt kanske jag skickar iväg ett sms och frågar om det går bra att jag kommer lite senare, hehe (med betalt såklart)

Gästsäng finns i vardagsrummet och du får gärna sova över om det känns otryggt att åka hem mitt i natten. Vill du åka hem och sover när jag kommer väcker jag självklart dig.

Barnen tycker det är roligt när barnvakten kommer och för oss är en intervju inte så viktigt men känner du att du vill träffa oss innan du tar på dig något uppdrag löser vi givetvis det. Annars räcker det om du kommer en 15–30 min innan jag åker, då hinner vi prata och du får ställa frågor.

Jag brukar ha som mål att barnen ska ligga i sina sängar kl. 19.30 och då brukar dom få se film/spela på datorn eller surfplattan ”en stund”. Thea somna dock ganska fort. Elin kan dessvärre hålla sig vaken ibland så sent som till kl. 12.

Det är okej om allt inte går som planerat, jag har inga krav eller höga förväntningar att allt ska gå felfritt. Det tar ju ett tag innan ni lär känna varandra och kan hitta metoder som funkar för att få det att flyta på relativt bra. Så om barnen somnar senare än vad jag har som mål gör det inget för mig, så länge dom inte springer runt, leker eller triggar varandra. Dom ska helst vara inne på sitt rum och se film.

Det är ett relativt enkelt uppdrag i och med att barnen i princip kommer sova hela tiden.

Hoppas vi ses!

Emmelie

När vi behöver en barnvakt

Ti On To Fr
Morgon
Eftermiddag
Kväll
Natt

1 Recension

  • Februari 2019

    Supertrevlig och snäll! Jätte fina sociala barn👍🏼❤️

Om vår familj

Typ av barnvakt som behövs
  • Barnvakt
  • Dagmamma
  • Annan förälder (föräldrar-hjälper-föräldrar)
Antal barn 2
Ålder på barn
  • Förskolebarn
  • Grundskolbarn
Önskat ställe för passning Hos familjen
Favorit 3 gånger

Lön för barnpassning

80,00 kr/timme

Verifieringar

E-post
Verifierad
Telefon
▒▒▒▒▒▒▒▒ 04

Aktiviteter

Besvarade meddelanden 33%
Genomsnittlig svarstid 3 timmar
Medlem sedan Februari 2019
Senaste aktivitet

Dela denna profil

Kom i kontakt

Registrera dig för att kontakta föräldrar i Uppsala (Det är gratis).

Ställe

Stad Barnvaktsjobb i Uppsala
Kommun / län Uppsala Kommun, Uppsala län

På kartan