Hur du skapar en riktigt bra profil

Hur du skapar en riktigt bra profil

Av Babysits, 2 min lästid

Om du letar efter jobb som barnvakt måste du ha en bra profil för att kunna öka dina chanser att bli utvald av föräldrar. Din profil är stället där du gör reklam för dig själv. Känner du att du har fastnat i hur du ska utforma din Babysits-profil, ta det lugnt! Vi hjälper dig med tips.

Föräldrar intresserar sig oftast för den profilen som är snyggt skriven och mer komplett, så se till att din profil står ut från mängden! Vad är de bästa tipsen för en framgångsrik profil?

  • Ladda upp ett bra foto som visar ditt bästa jag.
  • Fyll din profilbeskrivning med roliga anekdoter och relevanta färdigheter.
  • Se till att du presenterar en tydlig översikt över dina utbildningar och relevanta positioner som du har haft tidigare.
  • Berätta något om dig själv för Babysits community, till exempel varför du älskar att jobba med barn. Ge dem en fängslande och övertygande historia. Ladda upp en profilvideo genom Babysits-appen.
  • Har du något unikt att erbjuda? Nämn det! Till exempel ett andra eller tredje språk, om du spelar ett instrument, handledning, speciella hobbyies eller liknande.
  • Ett annat viktigt tip är att tydligt ange när du är tillgänglig, eftersom detta hindrar andra användare från att kontakta dig för att passa barn på tidpunkter som du inte är tillgänglig.

Med en kvalitetsprofil är det enkelt att hitta ett bra barnvaktsjobb genom Babysits. Se till att annonsera dina kvalifikationer som barnvakt genom din beskrivning, referenser och recensioner.