Hur vi jobbar

Hur vi jobbar

Babysits community är en digital plattform som hjälper föräldrar och barnvakter att hitta varandra

Vår modell är enkel

Leta bland barnvakter eller barnvaktsjobb, ta kontakt och boka ett första möte. Med en lättanvänd plattform, hjälpsam kundservice och en ständigt växande community är Babysits det enklaste sättet att hitta och boka barnvakt eller barnvaktsjobb.

Vi hjälper föräldrar

Vi hjälper föräldrar genom att skapa den bästa sökupplevelsen. Med flera detaljerade sökalternativ är det enkelt att hitta den perfekta barnvakten för din familj. Vi underlättar sedan kommunikationen mellan dig och den rätta barnvakten genom vår smarta meddelandetjänst och barnpassningskalender. Dessa funktioner gör att du snabbt kan hitta en bra kandidat!

Vi hjälper barnvakter

Vi hjälper barnvakter genom att erbjuda flexibilitet, frihet och möjlighet. Vi tar ingen provision och ger dig möjligheten att förhandla dina egna timmar och löner med föräldrarna. Med vårt emblemsystem kan du öka din synlighet till föräldrarna och öka dina chanser att hitta det perfekta jobbet. Kort sagt, vår plattform låter dig vara din egen chef.

Priser

Babysits-plattformen är helt gratis för barnvakter. För föräldrar och agenturer ber vi om en liten avgift för att kontakta barnvakter.

Mer om prissättning

Det är viktigt att notera att Babysits inte är ett barnvaktsagentur. Istället ger vi dig ansvaret. Vårt mål är att ansluta föräldrar och barnvakter så att utbudet och efterfrågan på barnomsorg kan matchas mest effektivt. Babysits kontrollerar inte medlemmar på plattformen. Det innebär att medlemmar i communityn är ansvariga för att screena, intervjua och göra sitt val.