Hjälp - Om Babysits

Om Babysits

Babysits är en online barnpassningsplattform, vilket betyder att våra barnvakter och föräldrar kommer att vara i kontakt med varandra. Vi underlättar kommunikationen mellan barnvakter och föräldrar genom vår plattform. Användare på vår hemsida kan kontakta varandra direkt via vår privata meddelandetjänst och planera möten.

Föräldrar och barnvakter är ansvariga för att kontrollera varandras eventuella intyg och dokument, intervjua och göra sitt val. Babysits kan inte ta ansvar för användare på plattformen eller deras handlingar.

Plattformen är helt gratis för barnvakter och dagmammor. För föräldrar och agenturer ber vi om en liten avgift för att kontakta barnvakter och dagmammor. Se prissidan för mer information.

Ja. Babysits-appen är helt gratis att ladda ner på Google Play och App Store. Kom ihåg att uppdatera appen regelbundet eftersom vi hela tiden förbättrar vår Babysits-app.

Babysits gör inte kontroller på registrerade föräldrar, barnvakter, barnmammor eller barnvaktsagenturer, men vi gör regelbundna kontroller efter oönskat innehåll. Om vi ​​hör om en opålitlig användare, kommer vi omedelbart att blockera dennes konto. Vidare, eftersom att vi inte gör kontroller av våra användare, vänligen var medveten om att du är ansvarig för att intervjua potentiella kandidater och slutligen göra ett urval. För att minimera din risk och säkerställa din familjs säkerhet rekommenderar vi att föräldrar träffar potentiella barnvakter innan de bjuds in till att passa barn. Dessutom rekommenderas föräldrar att kolla upp barnvaktens referenser och recensioner för att göra det bästa valet. För mer information, besök vår tips för föräldrar sida. För barnvakter rekommenderar vi också att du träffar föräldrarna innan du accepterar att passa deras barn. För din egen säkerhet, föreslå för föräldern att ni ska träffas på allmän plats och ta någon med dig. För mer information, besök vår tips för barnvakter sida.

Vi rekommenderar starkt att användarna kommunicerar via Babysits meddelandetjänst tills de är tillräckligt bekväma med, och litar på, den andra användaren att utbyta kontaktinformation och kommunicera utanför Babysits. Besök vår tillit och säkerhets sida för mer information.

Babysits har integrerat många skyddsåtgärder i plattformen, som vi ständigt förbättrar, för att hålla din information säker. Om du väljer att kommunicera utanför Babysits plattform, blir det svårare för oss att skydda dina uppgifter eftersom våra skyddsåtgärder då inte längre gäller. Vi rekommenderar barnvakter och föräldrar att verifiera sina identiteter genom att bekräfta deras e-postadress, telefonnummer och ansluta andra online-profiler till deras konton.

Vi rekommenderar att du använder vår privata meddelandetjänst eftersom att vi har integrerat många säkerhetsåtgärder i plattformen för att övervaka beteendet och hålla din information säker. När du kommunicerar på vår meddelandetjänst kan Babysits hantera och svara på olämpligt beteende av andra användaren. Om du väljer att kommunicera med andra användare via en extern meddelandetjänst, kan vi inte garantera att din information kommer att hållas säker. Detta innebär att om du använder alternativa kommunikationsmedium kommer du att öka risken för bedrägerier och phishing-försök.

Identitetsbedrägeri inträffar när någon gör olaglig användning av dina personuppgifter. Babysits frågar aldrig om dina personuppgifter. Rapportera till oss omedelbart om en okänd användare frågar om dina personuppgifter, eftersom det kan vara ett försök till bedrägeri. Om du tror att du är offer för identitetsbedrägeri, informera oss och rapportera omedelbart med polisen.

Babysits gör sitt bästa för att upptäcka och ta bort bedragare från plattformen och svara snabbt på rapporteringar, men vi kan inte hjälpa dig med interaktioner som sker utanför plattformen. Vänligen gå till vår Tillit- och säkerhetssida för mer information.

Ska du flytta eller resa till ett annat land? Du kan ta med dig ditt Babysitskonto!

Babysits plattform finns tillgängling i flera olika länder, du kan se alla på vår Babysits.org-sida.

Du kan även växla land och språk närsomhelst i sidfoten på hemsidan. Klicka på flaggan och välj vilket land du vill. När du växlar till ett nytt land kommer du bli bedd att logga in på nytt med din epostadress och ditt lösenord.