Så fungerar det

Så fungerar det

Babysits community är en digital plattform som hjälper föräldrar och barnvakter att hitta varandra

Varför använda Babysits?

Oavsett om du letar efter den perfekta barnvakten eller det bästa barnvaktsjobbet så är det enkelt och transparent med Babysits. Du har full kontroll över din profil, dina priser, vem du väljer att arbeta med och hur du interagerar med andra medlemmar.

Vi ger dig kontrollen

Läs recensioner och se detaljerade profiler med pålitliga användarverifieringar. Gå igenom, intervjua och välj ut. Boka och betala barnpassningstillfällen via plattformen. Med Babysits kan du slappna av i varje steg, från att hitta en barnvakt eller ett barnvaktsjobb till planering av barnpassningstillfällen.

Din barnvakt eller ditt barnvaktsjobb i tre steg

Inspect profiles and users carefully

1. Sök

Läs detaljerade profiler och recensioner. Sök tillfällig, sista minuten, deltids- eller heltidsjobb.

Communicate through Babysits

2. Kontakta

Läs profilen noga, be om en intervju och gör ditt val. Föräldrar betalar ingenting till Babysits förrän de kontaktar en barnvakt. Barnvakter kontaktar gratis.

Plan your appointments through Babysits

3. boka

Planera och betala bokningar via barnvakter, barnvakter får betalt efter barnpasset. Ladda ner kvitton för utgifts- eller skattedeklarationer.

Det är viktigt att notera att Babysits inte är en barnvaktsagentur. Istället ger vi dig makten för att fatta dina egna välgrundade beslut. Babysits utför inte bakgrundskontroller av plattformmedlemmar. Detta innebär att communitymedlemmarna själva ansvarar för kontrolleringar, intervjuer och utval.