Supersitter: Finn högt rekommenderade barnvakter

Supersitter

Hitta högt rekommenderade barnvakter

Babysits Supersitter-program höjer plattformens högst rankade och mest aktiva barnvakter.

Hur blir man en supersitter? / Varför välja en supersitter?

Supersittare har bevisat att de erbjuder extraordinär service på Babysits. Därför belönar vi dem med ökad synlighet i sökrankingen och ett supersitter-märke! På så vis sticker de ut från mängden och föräldrar kan enkelt hitta dem i sökresultaten eller genom att filtrera sökningen efter supersittare. Det är vårt sätt att tacka och visa vår uppskattning för dessa barnvakter.

Kriterierna för att vara en supersitter är följande:

4.5+ i övergripande betyg

Supersittare har en genomsnittlig rating på 4,5 eller högre baserat på recensioner från Babysits föräldrar. Dessa föräldrar har varit mycket nöjda med barnpassningen från supersittare.

90% svarsfrekvens

De här vänliga supersittarna svarar på över 90% av sina mottagna meddelandena från föräldrar. Föräldrar kan vara trygga med att de kommer att få svar på sina meddelanden.

Responstid

Supersitters är aktiva medlemmar och svarar på 90 % av nya meddelanden inom 24 timmar. På så sätt kan föräldrar förvänta sig ett snabbt svar från dessa supersitters.

Bokningar

Supersittare har blivit bokade via Babysits-plattformen. Föräldrar kan vara försäkrade om att dessa barnvakter är pålitliga och håller vad de lovar.

Krav

För att föräldrar ska kunna känna sig trygga i att barnvakten de bokar är pålitlig och erfaren så behöver supersittare upprätthålla en Supersitter-nivå:

  • Genomsnittligt betyg på 4,5 eller högre
  • Svarsfrekvens på över 90% av meddelandena
  • Svarstid inom 24 timmar
  • Planera alla dina bokningar via Babysits
  • Vara aktiv på Babysits-plattformen

Varje månad kontrollerar vi om supersittare har uppfyllt ovanstående krav. Om de gör det kommer de att behålla sin Supersitter-status.

Upptäck communityns supersittare