Babysits

Behöver du barnvakt?

Vi hjälper dig att hitta barnvakt i närheten

(2 989) aktiva barnvakter
Gratis för barnvakter
Prisvärt för föräldrar
Säker meddelandetjänst
Hjälpsamma recensioner och referenser
Pålitliga användar-verifikationer

Vi hjälper föräldrar

Letar du efter en bra barnvakt i ditt område? Många föräldrar har fått hjälp redan! Få en snabb överblick över alla barnvakter i din stad som är medlemmar på Babysits och kontakta dem direkt via vår meddelandetjänst. Vi hjälper massor av föräldrar och barnvakter att komma i kontakt dagligen. Innan du vet ordet av har du hittat den perfekta barnvakten till barnen!

Så fungerar det

1. Sök

Läs recensioner och detaljerade profiler. Sök tillfällig, sista minuten, deltids- eller heltidshjälp eller jobb.

2. Kontakta

Påbörja en kontakt, intervjua och gör ditt val. Föräldrar betalar ingenting till oss förrän de kontaktar en barnvakt. Barnvakter kontaktar gratis.

3. Boka barnpassning

Det är enkelt att planera med vår barnpassningskalender. Vi håller dig uppdaterad med påminnelser.

Idéer, tips och barnvänliga aktiviteter

Letar du efter idéer för barnpassning, tips för föräldrar eller på barnvänliga aktiviteter? Kolla in våra communityteman!

Gratis mobilapp

Vad andra har sagt

Sofie Petterson

Sofie Petterson

Babysits gjorde mitt sökande efter en barnvakt enkelt. Efter att jag publicerade min profil fick jag svar direkt. Det var bra att jag fick blev meddelad när en ny barnvakt registrerade sig i mitt område. I allmänhet är jag nöjd med webbsidan.
Klas Hansson

Klas Hansson

Jag är mycket nöjd med webbplatsen. I en enda översikt kan du se vilka barnvakter som finns tillgängliga. Våra två barnvakter som vi hittade på den här sidan är riktigt bra tjejer. Fantastiskt!
Karolin

Karolin

Det är en tydlig hemsida. Vi fick snabbt svar på vår jobbannons från barnvakter i området. Som ett resultat kunde vi snabbt hitta en passande barnvakt.