Om oss

Om oss

Tillsammans gör vi barnpassning mer transparent

Hur det började

Babysits grundades 2008 av Peter van Soldt. Han märkte att familjemedlemmar och nära vänner kämpade för att hitta en pålitlig barnvakt av hög kvalitet som tillfredsställde deras behov och ansåg att det måste finnas en lösning. Det är därför Babysits skapades; en onlineplattform där du enkelt kan filtrera på alla dina barnomsorgsbehov, oavsett om du vill ha en tvåspråkig barnskötare, en flexibel barnvakt på helgerna eller en barnvakt med erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov.

Uppdrag

Babysits är till för att förbättra livet för familjer i behov av barnomsorg, för att ge föräldrar sinnesro och hjälpa dem att hitta perfekt passform för sin familj. Vårt uppdrag är att stärka samhällen kring barnomsorg. Nu har Babysits vuxit till över 4 miljoner medlemmar på nästan alla kontinenter, och stödjer familjer med barnomsorg varje dag.

Möt laget

Jag hittade en Supersitter för mina barn genom Babysits och jag använder det jag lär mig av min egen erfarenhet för att förbättra plattformen.

-Peter van Soldt-

Barnvakter består av ett motiverat team som arbetar för säker, tillgänglig och prisvärd barnomsorg. Vi värdesätter transparens och ständiga förbättringar högt. För att se till att Babysits är så medlemsvänligt som möjligt använder vi själva plattformen tillsammans med våra vänner och familjemedlemmar! Oavsett om det är för ett sidojobb som barnvakt eller för att hitta en barnvakt till våra egna barn, hjälper denna erfarenhet oss att ge bästa möjliga förbättringar av plattformen.

Vad vi står för

Säkerhet
Säkerhet

Förtroende och säkerhet är våra högsta prioriteringar. Vi vidtar extra åtgärder för att göra plattformen så säker som möjligt för våra medlemmar.

Läs mer
Transparens
Transparens

Vi tror på en öppen, ärlig och rak plattform som ger våra medlemmar all information de behöver för att kunna fatta de bästa möjliga besluten.

Klimatåtgärder
Klimatåtgärder

Babysits bryr sig om barnens framtid! Det är därför vi ägnar en del av våra intäkter till att ta bort CO2 från atmosfären.

Läs mer
Inclusivitet
Inclusivitet

Alla kan gå med i Babysits och hitta barnomsorg eller barnomsorgsjobb, oavsett ursprung, kön, religion, sexualitet etc.

Integritet
Integritet

Babysits bryr sig verkligen om integriteten för din data. Vi behandlar endast dina personuppgifter när det är absolut nödvändigt.

Läs mer

Vi hjälper familjer runt om i världen

Ett växande globalt nätverk av barnvakter, föräldrar och det internationella teamet bakom det

5 000 000+
Medlemmar
28 500+
Städer
90+
Länder

Vilken roll spelar du?

Safety

Familjer

Att hitta en pålitlig barnvakt på nätet kan kännas svårt. Därför finns Babysits. Vi erbjuder en transparent plattform där du kan känna dig trygg med att dina barn hamnar i rätt händer.

Oavsett om du letar efter flexibel barnvakt, en tvåspråkig barnskötare, någon med erfarenhet av särskilda behov, en barnvakt som hämtar barnen från skolan etc. Babysits har någon för dig!

Safety

Barnomsorgsgivare

Vill du vara din egen chef och bestämma över dina egna timmar och lön? Älskar du barn vill skaffa dig relevant arbetslivserfarenhet och tjäna lite extra pengar?

Babysits community är den perfekta platsen för barnvagnsrullare, tittutspelare, blöjbytare, läxläsare och kojbyggare!

Safety

Barnen

Barns säkerhet och välmående är den främsta prioriteringen. Åtgärder som verifiering av officiellt ID, recensioner, referenser med mera eliminerar föräldrarnas oro.

Dessutom erbjuder vi barnpassningstips, DIY's, recept, och idéer på barnvänliga aktiviteter på våra communityteman.

Vi jobbar alltid för att göra rätt saker rätt.

Bli medlem!