Om oss

Babysits är ett globalt community för barnomsorg som hjälper föräldrar och barnvakter att hitta varandra

Vi är mötesplatsen för barnpassning

Kanske har du en fantastisk barnvakt precis runt hörnet, kanske gick du förbi en förälder i mataffären som behöver barnvakt i helgen.
Problemet är att vi inte alltid pratar med människorna vi möter, vilket kan göra det svårt för föräldrar och barnvakter att hitta varandra.

Vi på Babysits tror på en framtid som uppmuntrar till enkla lösningar i vardagen.
Denna övertygelsen har inspirerat oss till att göra barnomsorg säker, enkel och prisvärd, genom att skapa en intuitiv marknadsplats som för samman föräldrar och barnvakter.

Oavsett om du letar efter en läxhjälpare, monsterskrämmare, blöjbytare, tittutexpert eller en kojbyggare, så har vi någon för dig!

Ett växande globalt nätverk

850.000+
Medlemmar
26.000+
Städer
21+
Länder
Karta

Vår resa

Babysits grundades 2008 av Peter van Soldt. Han drevs av övertygelsen om att en riktigt bra plattform för barnomsorg ger en meningsfull lösning för vardagens problem. Resultatet var en online mötesplats för barnpassning som gör det enkelt för föräldrar och barnvakter att få kontakt. Bra gör en sökning i ditt område, ta kontakt och planera möten. Det kunde inte varit enklare!

Över tio år senare har Babysits vuxit både som community och som företag. Nu är vi ett internationellt team med människor dedikerade åt att göra barnomsorgen enkel, trygg och prisvärd. Tillsammans fortsätter vi ständigt arbeta för att skapa en bra plattform och community för föräldrar och barnvakter.

Vi har fört samman hundratusentals föräldrar och barnvakter, online och genom vår app. Tack vare vårt stora internationella community och vår kundservice, är Babysits nu det enklaste sättet att hitta och planera barnpassning eller barnvaktsjobb.