Om oss

Om oss

Tillsammans gör vi barnpassning mer transparent

Babysits är för alla: en community bestående av föräldrar, barnvakter, barn och så Babysits-teamet. Är du nyfiken på vilken din roll är?

Föräldrarna

Föräldrarna

Att hitta en pålitlig barnvakt på nätet kan kännas svårt. Därför finns Babysits. Vi erbjuder en transparent plattform där du kan känna dig trygg med att dina barn hamnar i rätt händer.

Vad du än letar efter; en barnvagnsrullare, tittutspelare, blöjbytare, trotsålderexpert, läxläsare eller kojbyggare, så har Babysits vad du behöver!

Så fungerar Babysits

Barnvakterna

Barnvakterna

Vill du vara din egen chef och bestämma över dina egna timmar och lön? Älskar du barn vill skaffa dig relevant arbetslivserfarenhet och tjäna lite extra pengar?

Babysits community är den perfekta platsen för barnvagnsrullare, tittutspelare, blöjbytare, läxläsare och kojbyggare!

Så fungerar Babysits

Barnen

Barnen

Barns säkerhet och välmående är den främsta prioriteringen. Åtgärder som verifiering av officiellt ID, recensioner, referenser med mera eliminerar föräldrarnas oro.

Dessutom erbjuder vi barnpassningstips, DIY's, recept, och idéer på barnvänliga aktiviteter på våra communityteman.

Tillit och Säkerhet

Communityteman

Babysits-teamet

Babysits-teamet

Babysits grundades 2008 av Peter van Soldt. Han ville utveckla en lättanvänd plattform som ger föräldrar både frihet och trygghet: Så startade vår mission att hjälpa föräldrar och barnvakter runt om i världen.

Idag består Babysits av ett starkt team som arbetar för säker, tillgänglig och prisvärd barnomsorg. Vi värdesätter transparens och ständig utveckling.

Vad vi står för

Det viktigaste för oss på Babysits är att barn runt om i världen är lyckliga och blir väl omhändertagna. Därför bryr vi oss om miljön och kämpar mot klimatförändringar.

På grund av detta har Babysits blivit medlem i Leaders For Climate Action, en organisation av likasinnade företag som har lovat att vidta åtgärder mot koldioxidföroreningar och klimatförändringar. Bland annat lägger vi en del av våra intäkter på att ta bort CO₂ från atmosfären.

Läs mer om hur vi gör det här:

Ett växande globalt nätverk av barnvakter, föräldrar och det internationella teamet bakom det

4 000 000+
Medlemmar
28 500+
Städer
79+
Länder