Barnvaktsjobb i Helsingborg: Sara

Sara

Barnvaktsjobb i Helsingborg: Sara

Sara

Timpris
120,00 kr/timme

Hej, Jag och min sambo Kalle söker barnvakt lite vid behov till våra två underbara tvillingar Hugo och Majken (födda dec-22) Nu i börjar så söker vi endast någon kväll när barnen sover och vi kan få lite egentid på tumanhand. När barnen sen blir lite äldre så behöver vi lite hjälp i behov när det kommer till att våra jobb krockar. Jag kommer börja jobba halvtid hemma från november-23 och då..

Hej, Jag och min sambo Kalle söker barnvakt lite vid behov till våra två underbara tvillingar Hugo och Majken (födda dec-22) Nu i börjar så söker vi endast någon kväll när barnen sover och vi kan få lite egentid på tumanhand. När barnen sen blir lite äldre så behöver vi lite hjälp i behov när det kommer till att våra jobb krockar. Jag kommer börja jobba halvtid hemma från november-23 och då är planen att Kalle är pappaledig till februari-24 då barnen skolas in. Dock så jobbar min sambo som friland skådespelare och kan få något filmjobb under denna perioder ändå och då kommer vi behöva lite hjälp. Som familj är vi väldigt social, pratglada och energifyllda. Vi gillar att hitta på saker och barnen älskar att följa med vart världen än tar oss. Låter vi intressanta och just du tror att du passar in i vår familj så är det bara att skriva. Kramar från Sara, Kalle, Hugo och Majken.


Antal barn
2
Ålder på barn
  • Bebis

För din egen säkerhet och skydd, kommunicera bara och få betalt genom Babysits. Dela aldrig personlig information som ID-handlingar och bankuppgifter med någon du aldrig har träffat. Läs mer

När vi behöver en barnvakt

Ti On To Fr
Morgon
Eftermiddag
Kväll
Natt
Uppdaterad: 27 april 2024

Om vår familj

Typ av barnvakt som behövs
  • Barnvakt
Önskat ställe för barnpassning
Hos familjen
Språk vi talar
  • Svenska
Favorit
17 gånger


0 Recensioner

Vi ber om ursäkt men vi kan för tillfället inte hantera din förfrågan. Vänligen försök igen senare, eller kontakta oss om problemet skulle kvarstå.

När du har kontaktat den här medlemmen kommer din recension att dyka upp här.


0 Referenser

Vi ber om ursäkt men vi kan för tillfället inte hantera din förfrågan. Vänligen försök igen senare, eller kontakta oss om problemet skulle kvarstå.


Laddar...

Sara tillhandahållit

E-postadress

Aktiviteter

Medlem sedan
Juli 2023
Senast aktiv
Besvarade meddelanden
70%
Genomsnittlig svarstid
1 månad
Bokningar
0
Upprepade bokningar
0

Dela denna profil


Upptäck andra alternativ i och runt Helsingborg


Registrera dig gratis
Barnvaktsjobb i Helsingborg: Sara
Timpris
120,00 kr/timme

Välkommen till Babysits

Logga in eller registrera dig