Barnvaktsjobb i Pershagen: Michéle

Michéle

Barnvaktsjobb i Pershagen: Michéle

Michéle

Timpris
130,00 kr/timme

Vi är en familj med 4 personer. Jag (Michéle mamman), Tony (Pappa), Gabriel (16 månader) och Cindy (4 månader). Jag skulle vilja ha en barnvakt som kan jobba vissa eftermiddagar, kvällar så att jag skulle kunna gå och träna eller ha en stunds egentid. Gabriel är jätte lugn och glad. Han är självständig och social. Han tycker om att bygga lego duplo, försöker att lära sig att prata och gå. Cindy..

Vi är en familj med 4 personer. Jag (Michéle mamman), Tony (Pappa), Gabriel (16 månader) och Cindy (4 månader). Jag skulle vilja ha en barnvakt som kan jobba vissa eftermiddagar, kvällar så att jag skulle kunna gå och träna eller ha en stunds egentid. Gabriel är jätte lugn och glad. Han är självständig och social. Han tycker om att bygga lego duplo, försöker att lära sig att prata och gå. Cindy är en lugn och glad bebis. Båda är jätte enkla att ta hand om och många brukar kommentera att de är förvånansvärt lugna och lätt roade. Jag vill gärna att man hjälper Gabriel att försöka lära sig att gå, läser böcker eller leker ute i tex lekpark som finns precis utanför huset. Det enda man måste vara snabb och tänka på är att han kan stoppa saker i munnen så man måste ha koll hela tiden så att han inte gör det. Samma sak med maten att man skär väldigt små bitar och inte ger han olämplig mat. Cindy behöver ligga på mage ibland för att träna nacken men alltid under tillsyn annars brukar hon ligga i sin babysitter. Jag skulle behöva hjälp endast några timmar i veckan och vid behov på helger.

Barnens egenskaper
  • Nyfiken
  • Vänlig
  • Lugn

Antal barn
2
Ålder på barn
  • Bebis
  • Toddlare

För din egen säkerhet och skydd, kommunicera bara och få betalt genom Babysits. Dela aldrig personlig information som ID-handlingar och bankuppgifter med någon du aldrig har träffat. Läs mer

När vi behöver en barnvakt

Ti On To Fr
Morgon
Eftermiddag
Kväll
Natt
Uppdaterad: 27 juli 2023

Om vår familj

Typ av barnvakt som behövs
  • Barnvakt
Önskat ställe för barnpassning
Hos familjen
Språk vi talar
  • Engelska
  • Finska
  • Portugisiska
  • Svenska
Favorit
2 gånger

Vi behöver en barnvakt som är bekväm med

Matlagning
Hushållssysslor

0 Recensioner

Vi ber om ursäkt men vi kan för tillfället inte hantera din förfrågan. Vänligen försök igen senare, eller kontakta oss om problemet skulle kvarstå.

När du har kontaktat den här medlemmen kommer din recension att dyka upp här.


0 Referenser

Vi ber om ursäkt men vi kan för tillfället inte hantera din förfrågan. Vänligen försök igen senare, eller kontakta oss om problemet skulle kvarstå.


Laddar...

Michéle tillhandahållit

E-postadress
Facebook-konto

Aktiviteter

Medlem sedan
Juli 2023
Senast aktiv
Besvarade meddelanden
-
Genomsnittlig svarstid
-
Bokningar
0
Upprepade bokningar
0

Dela denna profil


Upptäck andra alternativ i och runt Pershagen


Registrera dig gratis
Barnvaktsjobb i Pershagen: Michéle
Timpris
130,00 kr/timme

Välkommen till Babysits

Logga in eller registrera dig