Rolig rörelselek för barn

Rolig rörelselek för barn

Av Babysits, 2 min lästid

Barn har mycket energi som de behöver få utlopp för under dagen! För att hjälpa barn att röra sig mera hemma (i vardagsrum eller ute i trädgården) har vi skapat vår roliga Rör dig som ett djur-träningsrutin som du kan följa med hemma.

Vi vet alla att motion är nödvändig för att leva ett hälsosamt liv, och att barn också behöver delta i regelbunden motion för att leva hälsosamma liv. Om vi ​​kan införa hälsosamma livsstilsval hos våra barn från en ung ålder, är de mycket mer benägna att fortsätta med dessa vanor långt in i vuxenlivet. Studier har visat att personer som regelbundet tränar tidigt i livet är betydligt mer benägna att träna som vuxna jämfört med dem som inte tränat regelbundet som barn.

Och som om det inte var tillräckligt så har studier även visat att regelbunden träning hos barn har en direkt korrelation med hjärnans utveckling. Detta innebär att träning och sport kan leda till förbättrade kognitiva förmågor, som till exempel bättre minne.

Ju tidigare vi kan få våra barn att röra på sig, desto bättre för deras långsiktiga hälsa. Använd vår Rör dig som ett djur-träningsrutin och rör på er medan ni har kul tillsammans!

Träningsövning för barn

Du har 60 sekunder på dig att göra så många rörelser av varje djur som möjligt. Låt se hur många du kan göra!

Tyckte du om den här aktiviteten? Vi vill se hur era djurrörelser ser ut! Dela era övningar på Instagram och tagga oss @babysitsse.

För mer roliga aktiviter för barn, kolla här!