Tips på roliga utflykter

Tips på roliga utflykter

Hitta ett barnvakts- eller barnvaktsjobb, eller håll dig uppdaterad med de senaste barnpassningstipsen!

Kom igång gratis idag.

Komma igång
Av Babysits
2 min lästid

Om du ska sitta barnvakt hela dagen, varför frågar du inte föräldrarna om du kan ta med barnen med på en rolig utflyksdag? Det finns så många bra ställen du kan gå till med barn att det inte bara blir roligt för dem men även för dig! Nedan hittar du några ideér på utflykter.

Barndjurpark eller 4H-gård

Ett besök på en barndjurpark eller en 4H-gård är ett sant nöje för barn som älskar djur. Det är också ett roligt och säkert ställe att introducera små barn till olika husdjur såsom ponnyer, getter, kycklingar och kaniner. Barn är nyfikna och äventyrliga av natur, så det blir kul för dem att interagera med djuren. Och oroa dig inte, det finns ofta djurskötare närvarande som tar hand om djuren. Det innebär att även du kommer kunna slappna av och njuta av upplevelsen!

Park

Finns det en park eller lekplats i närheten? Varför inte låta barnen leka där? Barn älskar ofta att vara utomhus! Lekplatser är en bonus men barn kan ha det roligt i alla slags miljöer. Finns det till exempel ankor i parken kan barnen få mata dem. Du kan också packa en liten picknick om vädret är fint och låta barnen utforska naturen. Fyll en picknickkorg med lite enkel mat, och kom ihåg att ta med en filt, solhattar, leksaker och solkräm så du har allt du behöver för en rolig och säker tur till parken!

Minigolf

Om du vill göra något mer sportigt med barnen borde du prova minigolf. Minigolf är en rolig och stimulerande aktivitet för barn som kommer att ta fram deras lekfulla sidor. De färggranna banorna och kreativa hinderna är utmanande och engagerande för barnen. Behåll deras intresse genom att göra det till en liten tävling! Var medveten om att de flesta minigolfbanor är stängda under vintermånaderna.

Museum

Tar du hand om ett barn som är galen i dinosaurier, rymden, eller prinsar och prinsessor? Museum kan vara en rolig och utbildande upplevelse som du kan dela med dem. Gå till det museum som bäst passar barnens intressen! Om de leker med dinosaurier hela dagarna, ta med dem till ett naturhistorisk museum. Det finns även museer som är till specifikt för barn, med många interaktiva utställningar. Medan de flesta stora museerna finns i storstäderna, finns det ofta roliga mindre lokala museer även i mindre städer.


Följ oss på Instagram för fler tips på roliga aktiviteter att hitta på med barnen.

Gå med i Babysits community!

Registrera dig gratis