Alla hjärtans dag-pyssel

Alla hjärtans dag-pyssel

Av Babysits, 3 min lästid

Alla hjärtans dag är snart här, och kanske vill du ge något fint till en person som står dig nära. Var snäll mot miljön och plånboken och satsa på att göra ett eget kort i år istället för att köpa.

Skippa presenten och skriv ett kort istället. Ett fint meddelande säger mer än 1000 presenter, eftersom:

  • Det är personligt;
  • Det är unikt;
  • Det stärker er relation;
  • Det skapar glädje!

Det går även snabbt och enkelt att göra. Följ bara dessa steg:

alla hjärtans dag pyssel

Ibland är de enklaste sakerna i livet de finaste. Vi valde rött och rosa papper (because… love) men du kan välja precis vilka färger du vill.

Så, det som saknas nu är ett meddelande där du förklarar din uppskattning till personen. Om du vill kan du ladda ner och klistra in dessa Alla hjärtans dag-printsen med Babysits-maskoten.

gratis alla hjärtans dag-kort

gratis alla hjärtans dag-kort att ladda ner

Letar du efter en barnvakt till Alla hjärtans dag, så att du kan ta ut din partner på dejt? I så fall är kortet perfekt att ta med till din älskling. Men kom ihåg att du kan ge ett Alla hjärtans dag-kort till vem som helst i ditt liv som får dig att känna dig speciell och uppskattad, det behöver inte vara en partner. Alla blir glada av lite kärlek! Till exempel, om du alltid går till samma café och köper kaffe kan det vara ett fint och personligt sätt att tacka personalen på. Eller kanske har du en kollega som du vill uppmärksamma lite extra. Ge hen ett tack-kort för att visa att du är glad för tiden ni spenderar tillsammans. Kortet kan även vara en Alla hjärtans dag-present idé till barnvakten som tar hand om dina barn. Visst finns det många människor att visa tacksamhet till!

Kolla in hur Babysits sprider kärlek!

Ibland är en enkel kärleksförklaring den bästa presenten att ge för att visa hur mycket du bryr dig om någon. Meddelandet behöver inte vara långt, så länge det är personligt och kommer direkt från hjärtat. Bara genom en så enkel handling kan få en person att känna sig riktigt glad och uppskattad.

Glad Alla hjärtans dag!