Hjälp - Recensioner och referenser

Recensioner och referenser

Till skillnad från referenser kan du endast lämna recensioner om användare som du har utbytt meddelande med via Babysits meddelandefunktion. För att lämna en recension om en annan användare måste du gå till din inkorg. Om du varit i kontaktat med användaren kommer du att se en recensions-knapp. När du klickar på recensions-knappen kommer du att skickas vidare till recensionssidan. Du kan välja att skriva en recension anonymt.

Om du är först med att lämna en recension kommer vi att notifiera den andra användaren om detta. Den andra användaren kommer inte att kunna se din recension de första 14 dagarna, så länge han eller hon inte lämnar en recension om dig (så tveka inte på att vara helt ärlig!)

Den andra användaren får 14 dagar på sig att lämna en recension tillbaka. Vi kommer att lägga upp båda recensionerna så fort den andra användaren har lämnat en recension, eller efter 14 dagar.

För att redigera din recension om en användare, gå tillbaka till din inkorg och klicka på recensionsknappen. Detta tar dig tillbaka till recension-sidan där att du kan uppdatera alla aspekter av recensionen inklusive betyg och den skriftliga texten. Du kan inte ta bort en recension om en annan användare, endast redigera den.

Om du vill se andra användares recensioner om dig genast, måste du också skriva en recension för dem. Om du inte har, och inte vill, skriva en recension om den andra användaren kan du läsa recensionen på din profil efter 14 dagar.

För närvarande kan du inte ta bort eller dölja recensioner som andra har skrivit om dig; detta skulle göra recensionssystemet rätt så meningslöst. Du kan be användaren att redigera sin recension om dig, men det finns inget sätt att ta bort en recension på. Du kan alltid kommentera en recension från din egen profilsida genom att klicka på kommentarsknappen. Om du tycker att en recension är felaktig eller olämplig, vänligen kontakta kundtjänsten. Vi kommer att bedöma din förfrågan och vidta lämpliga åtgärder.

Du kan be om en referens från ditt personliga nätverk och referenserna kommer att visas offentligt på din Babysits-profil för att hjälpa andra medlemmar att lära dig att känna. Du kan bjuda in dina vänner och familj via referens-sidan för att skriva en personlig referens.

Om du har arbetat med en barnvakt på Babysits tidigare, men inte genom Babysits, kan du skriva en referens till dem. Barnvakten måste skicka en förfrågan om att du ska skriva en referens. Observera att vi automatiskt skapar ett gratis-konto för personer som skickar en referens.

Du har alltid möjlighet att ignorera referenser, så att de inte syns på din profil. Du kan ignorera referenser enkelt via referens sidan, och sedan klicka på ignoreringsknappen bredvid referensen.