Hej, jag är Joy!

Jag är en tjej på 18-års åldern från Thailand som är lika glad som mitt namn 😁. Jag är en väldigt driven person, men mest av allt förstående och älskar att stötta människor och hjälpa dem att må bra. Jag går på 2:a året på gymnasiet och studerar i den humanistiska linjen. Mitt största intresse är min passion för musik, jag är en musiker och en sångerska som spelar gitarr, ukulele och sjunger. Alltså är jag också en väldigt kreativ person.
Jag kan verka blyg i början men sen blir jag väldigt pratsam av mig, jag anpassas lätt till människor runt omkring mig på så sätt att jag gillar att lära mig förstå dem. Vilket öppnar fler möjligheter för mig tänker jag inom att vara barnvakt, jag kan hantera och förstå folk i alla åldrar.

Jag är van med att vara runt barn, mitt familjeträd är fullt av småbarn&barn och jag har behövt då och då vara barnvakt åt dem. Plus gillar jag och kan laga mat om det skulle behövas.

Jag bor i Alunda, 3,5 mil utanför Uppsala. Det blir inget problem med att pendla till och från eftersom att jag går i skola i Uppsala. 👍🏻


Språk jag kan tala med barnen

  • Svenska

Tillgänglighet

Ti On To Fr
Morgon
Eftermiddag
Kväll
Natt

Recensioner

När du har kontaktat den här användaren kommer din recension att visas här.

Om mig själv som barnvakt

Kön Kvinna
Röker Nej
Har barn Nej
Körkort Nej
Bil Nej
Ålder 18
Erfarenhet med barnpassning Ingen erfarenhet
Erfarenhet med åldrar
  • Bebis
  • Småbarn
  • Förskolebarn
Önskat ställe för passning Hos familjen

Aktiviteter

Medlem sedan Februari 2019
Senaste aktivitet

Dela denna profil

Kom i kontakt

Ställe

Stad Barnvakt Uppsala
Kommun / län Uppsala Kommun, Uppsala län

På kartan