Vad är Babysits-märken för något?

Vad är Babysits-märken för något?

Av Babysits
6 min lästid

Din profils synlighet på Babysits är en viktig faktor i jakten på barnvakt eller barnvaktsjobb. Om din profil blir synlig för fler användare så ökar dina chanser till att få fler meddelanden från intressanta kandidater. Ju fler märken du samlar, desto bättre blir din synlighet och dina chanser till att ro hem ett nytt barnpassningsjobb eller anställa en ny barnflicka.

Samla märken är ett sätt att förbättra din sökranking på plattformen. Ju fler märken du samlat desto högre är dina chanser att bli kontaktad av andra Babysits-användare.

Men att samla märken handlar inte bara om att öka synlighet för användare, det bygger även ett motiverat community av användare med hög kvalitet och verifierade profiler. Att vara en aktiv användare med en fullständig profil kommer alltså öka dina chanser att hitta det perfekta barnvaktsjobbet eller den perfekta barnvakten till din familj.

I videon nedan kan du se hur du låser upp alla Babysits-märken:

Fortsätt läs om du vill få reda på mer om varje märke!

Det är vår kära maskot Barry, som visar upp alla Babysits-märken. Här kan du se alla märken som finns att samla:

Samla märken för att öka din profils synlighet

Hur samlar jag märken?

Så förbättrar du synligheten på din profil med hjälp av märken

1. Verifiera din e-mail - Börja med att bli medlem och verifiera din e-postadress.

2. Profilfoto - När du har verifierat din e-postadress är du redo att skapa din profil. Det första steget sedan är att ladda upp en profilbild. För att få till den perfekta profilbilden bör du ta ett foto rakt framifrån med en vit bakgrund. Undvik onödiga accessoarer som kan skymma ditt ansikte, som solglasögon eller keps. Se till att ljuset är bra och skippa onaturliga filter.

3. Utökad profilbeskrivning - Att berätta om dig själv och varför du letar efter ett jobb eller en barnvakt är viktigt för att andra användare ska upptäcka dig och vilja ta kontakt.

4. Profilvideo - Detta är något vi rekommenderar varmt eftersom en video kan säga så mycket mer om dig än en bild. Använd de 40 sekunder du får på dig väl: var tydlig, kortfattade - och viktigast av allt - var dig själv!

Samla märken för att öka din profilsynlighet

5. Verifierat konto - Vi är en trygg och pålitlig barnvaktsplattform och därför erbjuder vi våra användare möjligheten att identifiera sig med ett officiellt ID.

6. Första referensen - Be om en referens för att göra göra din profil ännu mer professionell och pålitlig. Referenser hjälper andra användare se att du är någon att lita på.

7. Connecta med Facebook - Koppla samman ditt Facebook-konto för att se vilka av dina vänner som finns på Babysits.

8. Connecta med Apple - Connecta med Apple för att verifiera ditt konto ytterligare.

Samla märken och öka din synlighet

9. Connecta med Google - Anslut till ditt Google-konto för att hitta vänner och bekanta på Babysits.

10. Connecta med LinkedIn - Verifiera ditt konto ytterligare med hjälp av LinkedIn.

11. Följ på Facebook - Följ Babysits på Facebook för att få massor av tips och läsvärt material i ditt flöde.

12. Följ på Instagram - Följ Babysits på Instagram och få guider på enkla DIY’s och pyssel, spännande recept att upptäcka med barnen och andra tips och tricks för både föräldrar och barnvakter.

Samla märken för att förbättra profilen

13. LinkedIn professional - Följ Babysits på LinkedIn för att få uppdateringar om företagets framgångar och spännande behind-the-scenes.

14. Dela på Facebook - Dela din Babysitsprofil på Facebook för att låta dina vänner veta om din nya profil och nå ut till fler.

15. Dela på Twitter - Bredda din profils vyer genom att dela den även på Twitter.

16. Uppdatera din tillgänglighet - Oavsett om du letar efter ett jobb eller en barnvakt så är det viktigt att du visar när du är tillgänglig/när du behöver hjälp. På det här viset blir det mycket enklare att hitta din rätta match.

Öka profilsynligheten med märken

17. Verifiera telefonnummer - Verifiera ditt telefonnummer här för att göra din profil ännu mer pålitlig.

18. Dela ut din poster - Ladda ner och dela ut din personliga poster i ditt område och öka dina chanser att få napp även i offline-barnvaktscommunityn.

19. Första bokningen - Använd vår bokningskalender för att planera möten och barnpassningstillfällen med varandra. Bokningssystemet hjälper dig att hålla koll på alla dina barnpassningar.

20. Första recensionnen - Hur gick barnpassningen? Vi hoppas att det gick toppen! Om det gjorde det, be då barnvakter/föräldern om en recension. Det är på det här viset du bygger ditt barnvaktsnätverk.

Förbättra din barnvaktsprofil med märken

21. Första återkommande bokningen - Vill du jobba igen med samma familj/nanny? Gör en till bokning med samma användare.

22. Nyligen inloggad - Om du vill vara synlig på första söksidan på Babysits så behöver du vara aktiv och logga in då och då.

Barry, Babysits-maskoten!


Det finns alltså en hel del märken att samla för att få alla. Om du börjar med att skapa och publicera din profil så är du nästan halvvägs där!

Ju fler märken Babysitsanvändare samlar, desto mer pålitlig är vår plattform. Börja därför nu för att vara en del av vårt fantastiska barnvaktscommunity!