Lär känna månadens barnflicka Josephine

Lär känna månadens barnflicka Josephine

Hitta ett barnvakts- eller barnvaktsjobb, eller håll dig uppdaterad med de senaste barnpassningstipsen!

Kom igång gratis idag.

Komma igång
Av Babysits
2 min lästid

Varje månad presenterar vi en ny barnvakt. Denna månad presenterar vi Josephine! Josephine är en erfaren barnflicka med goda recensioner från föräldrar på Babysits! Läs vidare om vad Josephine tycker om barnpassning.

Denna månad intervjuade vi Josephine som kommer från Rotterdam i Nederländerna!

Varför registrerade du dig som barnvakt på Babysits?

"Jag har två små syskon, och har tagit hand om dem ofta. Jag insåg att jag älskar barn och är duktig på att ta hand om dem. Därför ville jag bli barnvakt! När jag var 14 år gammal började jag passa andras barn, men förutom några grannar var det svårt att hitta familjer som sökte barnvakt och som jag dessutom litade på. Som tur var hittade jag Babysits! Med Babysits har jag kunnat hitta och kontakta olika föräldrar och passa barn hos många olika familjer!”

Månadens barnvakt Josephine

Vad har du lärt dig under din tid som barnvakt?

"Jag har lärt mig många praktiska saker, till exempel att laga mat och byta blöja. Men jag har också lärt mig om ansvar, kommunikation, självförtroende, tålamod och mycket mer! Barnpassning är inte svårt, men man lär sig ändå många nya saker som man kan ha nytta av i framtiden!

Månadens Barnvakt

Varför tycker du om att passa barn?

"Jag älskar barn! När jag passar barn känns det inte som att jag jobbar. Det är underbart att få göra sådant som jag tycker om, till exempel att pyssla, baka, läsa böcker osv. Det är aldrig tråkigt att jobba med barn!

Dessutom är det kul att se hur barnen utvecklas. När man är barnvakt hos en familj länge så bildar man en unik relation till barnen och hela familjen. En gång fick jag ta hand om barnen en hel helg när föräldrarna var bortrest. Det är ett stort ansvar att ta hand om barn, därför blir jag väldigt glad när barnen och föräldrarna tycker om mig och litar på mig.”


Söker du en barnvakt till din familj? Hitta en Babysits barnvakt nära dig!

Gå med i Babysits community!

Registrera dig gratis