Säg hej till Babysits-maskoten!

Säg hej till Babysits-maskoten!

Ny

Av Babysits, 3 min lästid

Dela:

Vi har spännande nyheter till er! Som ni vet så jobbar vårt team varje dag på att förbättra Babysitsplattformen för våra 1.5 miljoner användare världen över. Vi svarar på alla era frågor, designar nya funktioner och skapar nytt fräscht innehåll. Men att ha så många bollar i luften samtidigt kan ibland bli för mycket, och därför kommer vi från och med nu få lite extra hjälp: Låt oss presentera vår nya lilla hjälpreda, Babysits-maskoten!

Men låt oss ta allt från början: vem är den här söta lilla saken?

Vår lilla kompis är precis som du - har precis börjat använda vår plattform och håller på att lära sig alla fiffiga Babysitsfunktioner. Den är fortfarande lite blyg och osäker, därför har den skydd av sin stora fluffiga kompis som hjälper och skyddar den - precis som vi strävar efter att supporta dig varje dag.

Babysits-maskot

Hur kan den hjälpa dig?

Babysits-maskoten är här för att följa dig genom hela din resa på Babysits. Den kan poppa upp medan du klickar dig runt på plattformen och se till att du har koll på allt nytt som händer på sajten. Den vet hur jobbigt och krångligt det kan kännas att börja leta efter en barnvakt online, och det är därför den är här för att lära och samla erfarenhet tillsammans med dig. Sist men inte minst är den också här för att ge dig massor av tips och information om alla typer av barnrelaterade ämnen på vår Instagram. Du kanske redan har sett den i någon av våra senaste poster.

Barnvaktstips

Varför fortsätter vi att kalla den “den”?

Det är en bra fråga! Vi är redan i processen av att hitta det perfekta namnet för vår lilla hjälpreda, men eftersom den är här för er och hela vårt community vill vi att det ska vara ni som döper den! Klicka därför vidare till vår Facebooksida och hjälp oss hitta ett kreativt, fint namn! Om du följer den här länken så hamnar du direkt på inlägget. Vi vill höra alla era idéer.

Om du träffar på vår lilla hjälpreda på vår hemsida eller på vår Instagram, ta en skärmdump, ladda upp bilden på dina Insta stories och tagga oss med @BabysitsSE. Vi ser fram emot att se er lära känna varandra!