Hjälp - För barnomsorgsleverantörer

För barnomsorgsleverantörer

För att ta hand om barn måste du vara 14 år eller äldre. Därför gäller ett minimikrav på 14 år på Babysits. Du måste be om tillåtelse från dina föräldrar om du är under 18 år.

Föräldrar kommer att hitta din profil enklare om din profil visas högst upp i sökresultaten. Det finns tre saker du kan göra för att förbättra din sökrankning:

  1. Tjäna emblem. Målet med emblemsystemet är att skapa en community med motiverade användare genom att gynna profiler som är verifierade och har hög kvalitet.
  2. Använd plattformen och logga in på din profil regelbundet.
  3. Fokusera på din presentationstext. Det är det första föräldrarna ser.

Om du vill ansöka om barnvaktsjobb som är postade online på Babysits kan du kontakta en förälder genom att gå till deras profil och klicka på knappen "kontakta". Observera att du måste ha en aktiv profil för att kunna kontakta föräldern.

När du har en aktiv profil kan föräldrar kontakta dig genom att skicka ett meddelande till dig via vårt meddelandesystem. Vi notifierar dig när du har fått ett nytt meddelande. Du kan gå till din Babysits-inkorg för att svara direkt.

Barnvakter sätter sin egen timlön för barnpassning, baserat på deras kvalifikationer, färdigheter och erfarenhet. På din profil kan du kan ange ditt gemomsnittliga timpris för att sitta barnvakt till ett barn. Här kan du även se det genomsnittliga timpriset som andra barnvakter har bett om, så att du kan få en uppfattning av vad som är vanligt att be om.

Timpriserna bör variera beroende på antalet barn du ska ta hand om, de tjänster som krävs och platsen för barnvaktsjobbet. I slutändan är det upp till dig att förhandla timlönen med föräldern.

Du gör en överenskommelse om betalningen med föräldern. Barnvakten betalar inga provisioner till oss och behåller alla sina vinster för sig själva.

Det kan hända att du har en negativ upplevelse med en förälder. Vi beklagar att höra om detta händer. Om du har kontaktat föräldern via Babysits meddelandesystem kan du lämna en recension om föräldern. Oberoende ber vi dig att anmäla föräldern till kundtjänsten via förälderns profilsida. Babysits kommer då att bli underrättad om dessa rapporter och kommer att vidta alla åtgärder som kan vara nödvändiga.

Tyvärr svarar vissa föräldrar inte alltid på meddelanden. Detta skiljer sig dock från användare till användare. Det finns inget sätt på vilket du eller vi kan tvinga dem att svara på ett meddelande. Innan du skickar ett meddelande kan du se hur länge det vanligtvis tar en förälder att svara på meddelanden på deras profilsida (när data är känd).